طرز تهیه پودینگ قهوه کلاسیک

به گزارش وبلاگ اپراتور گفتگو، یکی از دسرهای معروف انگلیسی پودینگ است که در بسیاری از کشورها شناخته شده است. پودینگ ها تنوع زیادی دارند که در مراسم مختلف تهیه و سرو می شوند و بسیار محبوب هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ قهوه که یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین انواع پودینگ است را آموزش دهیم.

طرز تهیه پودینگ قهوه کلاسیک

با اینکه در بسیاری از کشورها پودینگ تهیه می گردد، اما انگلیس را به عنوان خواستگاه این خوراکی می شناسند. به طور کلی 2 نوع پودینگ وجود دارد؛ پودینگ غذایی و دسر پودینگ و هر کدام از این ها چندین نوع مختلف دارند.

دسر پودینگ قهوه یکی از دسرهای محبوب در کشورهای اروپایی است که بعد از صرف غذا سرو می نمایند. ترکیب طعم قهوه و موز در این پودینگ در کنار بافت خامه ای و لطیف آن، تجربه ای بسیار لذت بخش را از یک دسر برای شما می سازد. شما می توانید این دسر را به تنهایی یا همراه با یک نوشیدنی گرم مثل یک فنجان اسپرسو میل کنید و لذت ببرید.

  • چطور پودینگ موز درست کنیم؟
  • طرز تهیه دسر عربی ساده با کارامل و بیسکوییت پتی بور
  • چطور تارت توت فرنگی درست کنیم؟

طرز تهیه این پودینگ هم ساده است و احتیاجی به فر یا همزن برقی ندارد. همچنین می توانید طرز تهیه انواع دسر و شیرینی های خوشمزه و معروف را در آرشیو آموزش آشپزی تصویری وبلاگ اپراتور گفتگو مگ مشاهده کنید.

مواد لازم برای 5 نفر

  • بیسکوییت مادر یا پتی بور: 3 بسته
  • شیر: 2 پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • موز: 2 عدد
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • کره: 25 گرم
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • قهوه غلیظ: یک چهارم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه پودینگ قهوه

1.

زرده های تخم مرغ را به همراه شکر، نشاسته ذرت و کمی از شیر در یک قابلمه ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید.

2.

حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مابقی شیر را اضافه نموده و مخلوط کنید تا جایی که هیچ گلوله ای از نشاسته ذرت در مایه پودینگ باقی نماند.

3.

بعد از 20 دقیقه، مایه پودینگ مانند تصویر غلیظ شده است و رد همزن روی آن باقی ماند. آن را از روی حرارت بردارید.

4.

وانیل و کره را به به مایه پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.

5.

کمی از مایه پودینگ را به پنیر خامه ای اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد، سپس به همراه قهوه غلیظ خنک شده و خامه، به مایه پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.

6.

مایه پودینگ حاضر شده، بیسکوییت های پودر شده، موز خرد شده و به دلخواه شکلات رنده شده و گردو خرد شده را حاضر کنید.

7.

حالا به ترتیب پودر بیسکوییت، موز، گردو، شکلات، و مایه پودینگ را لایه لایه در ظرف سرو بریزید. در صورتی که مایل بودید دسر را در یک ظرف سرو کنید به یک قالب 20*20 احتیاج دارید و دقت کنید که در آن صورت بیسکوییت را پودر نکنید.

برای نتیجه و طعم بهتر، پودینگ ها را از شب قبل آماده کنید و در یخچال نگه دارید.

8.

نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه پودینگ قهوه کلاسیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ قهوه کلاسیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید